Galaxy India Logistics

Categories
! Geen categorie

7 vrouwelijke excuses om geen seks te hebben

En je benodigde reactie — Soms compromisloos — Voor elk.

«ik heb hoofdpijn»

Eerlijk gezegd heeft deze uitdrukking zichzelf al in diskrediet gebracht dat we het zo minder mogelijk proberen te gebruiken — In gevallen van sterke atrofie van fantasie. Nou, of als we echt hoofdpijn hebben.

Jouw reactie: Bied een meisje tablet. Maar als migraine wordt herhaald met alarmerende regelmaat, kijk dan naar uw relatie in het algemeen. Misschien heeft ze het niet vergeven dat je willekeurig op haar kristallen papegaai zat.

«ik ben heel moe»

Je zult verrast zijn, maar de zeer eenvoudige en primaire behoefte van een persoon — het is geen seks en slaap. En als het meisje het mooie en kwartels thuis retourneert, dan is het enige dat ze droomt om in bed te doen, — Het slaapt.

Jouw reactie: Ga met haar naar bed, indien mogelijk in een omhelzing. Dus jij, zelfs ondanks de afwezigheid van deze avond, bespaar met partner spiritueel en fysiek contact. Nou, naast, zelfs het vermoeide organisme is dat niet, nee ja en wakker.

«Ik voel geen orgasme met jou, dus wat is het punt»

Misschien de meest wrede, verspillende mannelijke trots excuses in de wereld. Het kan alleen een meisje uitspreken die niet geeft om de gevoelens van zijn man (die trouwens op zichzelf een slecht teken).

Jouw reactie: afbreken met een meisje. Natuurlijk, op voorwaarde dat u jullie allemaal deed, hangt ervan af, zodat het orgasme bereikt. Omdat het altijd het gevoel van schuldgevoel voelt uit het feit dat de partner niet met u de climax, behoorlijk onaangenaam kan bereiken. Vooral omdat het dit argument als disclaimer gebruikt. Trouwens, er zijn veel vrouwen die geen orgasme met mannen ervaren, maar tegelijkertijd genieten ze van het proces.

«ik voel me dik»

Vrouwen zijn zeer veeleisend van hun uiterlijk. En het lijkt ons dat mannen hetzelfde zijn, ook al heb je een half jaar niet opgemerkt dat je meisje een piercing in de neus maakte en weergeleefde wenkbrauwen in de kleur van de zeegolf. Elke imperfectie van zijn lichaam, of het nu extra 250 gram of niet-aangicakte haren op de benen, we waarneemt als een contra-indicatie voor seks. Ja ja, en je lijdt, natuurlijk, jij.

Jouw reactie: Constant overtuig het meisje in het feit dat het mooi is. En in het algemeen, vergeet het concept «constructieve kritiek», Wanneer je oud wordt voor je meisje. Als u natuurlijk van plan bent om in de nabije toekomst seks te hebben.

«Je hebt constant seks van me nodig, ik ben het beu»

Of je hebt echt een onverzadigbaar temperament, of jij bent de enige sex-initiator in je paar. Dergelijk eenzijdig enthousiasme maakt uw partner passief en wispelturig.

Jouw reactie: Een tijdje verzwakken uw claims en de foto’s van onverschilligheid tot het vleselijke plezier. Dus het meisje zal incentive lijken om je te verleiden. Gooi haar uitdaging.

«We maken altijd hetzelfde»

Zelfs als je, net als een gevestigde paar, zijn er https://padgettwaterbury.com/the-perfect-life-companion-a-self-transformation/ bepaalde schema’s en een schema, staan ​​ze nog steeds sporadisch bijgewerkt. Geloof me, bij vrouwen is de geest van avonturisme en avontuur niet minder ontwikkeld dan bij mannen, en van de avond in de avond is het behoorlijk saai en hetzelfde plafond.

Jouw reactie: Hun massa. Seksspeeltjes, rollenspel, hotelkamer en andere passie-katalysatoren..

«Ik wil gewoon niet»

Sorry, vriend, helemaal slecht. Als het meisje niet eens de moeite neemt om de meest primitieve uitleg te vinden (zie het eerste punt) van zijn koude, heeft ze alles voor zichzelf besloten. En je kunt haar nauwelijks overtuigen.

Jouw reactie: Accepteer de slag die waardig is

als een man. Vraag het meisje direct of ze wil doorgaan. En wanneer ze vertrekt, zullen al haar foto’s verbranden (je moet ze echter eerst afdrukken) in een steelpan! Hoe dan ook, deze teef is onwaardig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *