Galaxy India Logistics

Categories
! Geen categorie

Ongemakkelijke scènes van 8 bedden van films die beter niet herhalen

Schandelijke scènes in de bioscoop zijn niet ongebruikelijk – soms hebben de acteurs zelfs echt seks in het frame, en sommige films zijn gevuld met een Frank striptease. Je hebt zeker van een partner gedroomd, herhaal deze Frank Frankness opnieuw.

Doe echter wat dingen niet – ze kunnen ongemakkelijk zijn, en vernederend en zelfs een beetje schadelijk. Herhaal het in het algemeen niet in echte omstandigheden.

Iemand Peeps

In het echte leven is het ook spannend als het lezen van de correspondentie van iemand anders in de telefoon.

De belangrijkste held van de film "Advocaat van de duivel" In de uitvoering van Keanu Rivza heeft hij seks met zijn zus Kristabella, en zijn vader-Devil observeert. Herhaal het als je het niet waard bent.

Orgie

Gelijktijdig verblijf met verschillende partners (of partners), natuurlijk, spectaculair, maar helaas – kijk gewoon naar de faciale uitdrukking Witcher in de orgi-scene bij Jennifer.

Simpel gezegd, tijdverdrijf is niet de beste.

Seks in water

Sex in water of op het strand, liggend op het zand – een van de belangrijkste stereotypen van de bioscoop, evenals intimiteit. Maar weet: deel in het echte leven daar – een ongemakkelijk één + antisanitair.

Maar in de klassiekers van de bioscoop "Vanaf nu en altijd" Hero Montgomery Clift Gevoeligde hete liefjes op het strand onder de ruil. Jullie doen het allemaal net zo mooi dat het onwaarschijnlijk is om te slagen.

Seks zonder aanraking

De beste in seks is geen blikken, maar aanraken. Is dat met uitzondering van tantrische seks.

WAAR, COMEDY HERO "40 dagen en 40 nachten", Wie heeft zichzelf een woord gegeven om 40 dagen geen intieme relatie aan te gaan en te hebben ontmoet op dit moment het

meisje van zijn dromen, geeft de voorkeur om haar tak van orchidee te strijken. Ja, niet seks, maar romantisch!

Onder de muziek

Goede soundtrack – de sleutel tot de wond van de scène, maar in het leven lijkt het vaak niet erg. En alles omdat volledig en naast de bergliefhebbers in plaats van het kiezen van de juiste pose te kiezen, kost je kostbare tijd aan de selectie van het spoor. Het zou beter zijn om een ​​stille seks te hebben – het zou veel meer zijn.

Levend, om zo te zeggen, bevestiging van de manicity van dit idee is de held van de tape "Amerikaanse psychopaat" Patrick Beitman, die in een van de sexy scènes een statief stelt om huisvideo op te nemen. Welnu, hij bewondert, natuurlijk, en dan rubit, kettingen een mes en breekt de kettingzaag voormalige partners.

In een drukke plaats

Nefishka Rinse – Ja, maar niet om dit allemaal te doen.

Wil de film uitbreken "Adrenaline"? Denk aan de krankzinnige scène van seks op het Hippodrome. Jason Steatera’s held, hoe weet je het, je moet je hart elke 10 minuten opladen naar adrenaline. Stel je voor hoe saai zijn leven is dat alleen "Koppelen" Bij het stadion kan hij "Loop" Dosis hormoon.

Virtuele seks

De mensheid heeft het apparaat al lang uitgevonden voor virtuele seks, maar de oude goede pamping en de kristen zullen niets vervangen.

In film "Torpedojager" Lichaamscontacten tussen mensen zijn verboden, dus de heldstallone wordt gedwongen om te gaan met iets genaamd "Gedigitaliseerde seksuele energieoverdracht". Het klinkt vreselijk, en ziet eruit – en belachelijk belachelijk.

In auto

Velen hebben een droom om seks in een auto te hebben goedkope kamagra, maar dit is niet het beste idee, behalve dat er geen andere plaats is.

Dat zou zijn "Titanisch" Heroes hebben ten minste een vuile derde-klasse-bank – ze zouden niet genieten van vreugde op ongemakkelijk (en zeker de stijve retro-autostoel. Nou, de scène is spectaculair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *