Galaxy India Logistics

Categories
! Geen categorie

We promoten 5 mythen over seks

We promoten 5 mythen over seks

Waarheid: Ja, veel liefde Franse kussen. Maar niet alles. William Kane, de auteur van het boek “The Art of Kiss”, voerde een enquête uit tussen 50 duizend mannen en onthulde ongeveer 30 verschillende manieren om te kussen, die van verschillende mensen houdt en niet aannemen dat een van jullie de taal in de mond niet aanneemt van een andere.

Een van de meest favoriete auteur die de “schuifkus” wordt genoemd. Begin voorzichtig een partner te kussen rond de omtrek van de lippen, breng dan je lippen uit op zijn wang, begin dan een

beetje bijt de rand van zijn kaak.

Nog een manier: je zuigen zijn onderlip, en hij is je bovenste. Dan veranderen.

Mythe 2: Mannen geloven dat “werk met handen” saai is, omdat ze het en zichzelf kunnen doen

Waarheid: Iemand gaat hiermee eens, en iemand – nee. Om te leren hoe het te doen, zodat hij niet pijnlijk pijn doet voor doelloos levende nacht, neem dan een masterclass met zichzelf, adviseren seksologen seksologen. Ja, je begreep het goed: kijk hoe hij masturbeert en de beweging aanneemt.

Als de man verlegen is, probeer dit dan te doen: neem een ​​beetje smeermiddel en smering en smeer de handpalm over de palm om te warm. Zet je hand op het hoofd van een lid en begin het op en neer te bewegen – eerst langzaam, dan sneller. Zet de borstel van een partner naar je toe dat hij het juiste tempo en ritme vroeg. Om de sensaties te versterken, maakt u tegelijkertijd uw borstel met de klok mee en tegen.

Stop niet en vertraging niet totdat het een paar seconden na de ejaculatie passeert (maar doe het holle gevoelige hoofd niet pijn nadat de man het “punt van no-retourneren” passeert. Dan zal hij niet het gevoel hebben, alsof je hem halfdong hebt achtergelaten.

Mythe 3: Hij wil dat alles snel gebeurt

Waarheid: Jongens weten dat hoe langer ze naar het orgasme gaan, de helderste. Wat dan het probleem? Het is veel gemakkelijker te zeggen dan te doen. Je weet dat het niet gemakkelijk is om te beperken. Maar dit betekent niet dat een man wil ejaculeren, zodra seks begint. Gebruik een van de vele technieken om de Love Act te verlengen – en jullie zullen er allebei tevreden zijn.

Bijvoorbeeld de techniek “Stop Start”. Voor een tijdje heb je seks en stop dan – op het moment dat hij behoorlijk enthousiast is, maar het voelt nog steeds niet alsof het is voltooid. Tijdens een uitsplitsing van twee minuten, kun je gewoon kussen of hij kan je strelen. Ga dan opnieuw naar de

vacht. Herhaal totdat het niet langer kan vasthouden.

Nog een populaire truc – Compressietechniek. Laat hem uit je komen. Neem een ​​lid net onder het hoofd met grote kamagra en wijsvingers en zorg voorzichtig. Het zal zijn vurigheid een tijdje afkoelen.

Mythe 4: Hij wil niet dat je tanden omgaan met zijn zachte vlees

Waarheid: Natuurlijk wil niemand stil zijn voor gevoelige plaatsen. Maar je kunt het enigszins bijten indien voorzichtig. Het probleem treedt alleen voor als de tanden de huid krassen of als de beet te sterk is. En voor niets om de tanden van het hoofdstel aan te raken, is het hiervoor te gevoelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *