Galaxy India Logistics

Categories
! Geen categorie

24 meest sexy scènes in de filmgeschiedenis

Sex Scènes uit films «Negen en een halve weken», «365 dagen» en «Brutale games» Je kunt oneindig herzien.

We besloten om de iconische seksscènes in de bioscoop te herinneren, waarnaar ik op de acteurs wil zijn.

«Verdwenen»

Na de release van de film David Fincher «Verdwenen» Veel mannen zijn meer verbonden geworden met hun meisjes. Het belangrijkste karakter dat wordt uitgevoerd door Rosamund Pike heeft voor de hand liggende psychische afwijkingen, maar moet toegeven dat ze erin slaagde om sexy te kijken, zelfs als het haar bloed van de nek van iemand anders vult.

«Met wijdverspreide ogen»

In de film Stanley Kubrick «Met wijdverspreide ogen» Er is een spectaculaire scène met ritueel orgain, maar we willen graag kijken naar Tom Cruise en Nicole Kidman. In een van de seksscènes op de heldin Nicole is er niets dan glazen. Het is bekend dat een bril helpt er slimmer uit te zien, maar misschien voegen ze nog steeds seksualiteit toe?

«Malkolland Drive»

«Malkolland Drive» Redelijk wist de lijst van de 100 grootste films van de XXI-eeuw. Ten eerste werd de cult-directeur David Lynch verwijderd. Ten tweede hebben de hoofdrollen Naomi Watts en Laura Harring uitgevoerd. Nou, en ten derde slaagde Linch zo realistisch om de romantische behandeling van heldinnen te overbrengen, waarin we ervoor kunnen zorgen dat deze scène.

«Beste shooter»

Sex scènes in de bioscoop worden verkregen uit Tom Cruise is niet slechter dan het vuur in spionieve militanten waarin hij de wereld redt met benijdenswaardige ijver. Neem ten minste een film «Beste shooter». Na het bekijken zal de houding ten opzichte van het leger

op de een of andere manier vanzelf verbeteren, en het liedje neemt mijn adem weg, schiet het een lange tijd in het hoofd samen met de weg van Luitenant Pit Mitchell, die het beste uitziet zonder een formulier.

«Gif ivy»

Film «Gif ivy», Vrijgegeven in 1992, ontving niet de hoogste beoordeling van critici, maar speelde een jonge trok Barrymore op zijn hand en draaide het in seksymbolen. De actrice speelde Syrota Ivey, die een vriendin binnenvalt, begint de roman met haar vader, en doodt dan de moeder van de moeder helemaal. Maar ongeacht de heldin-barrymore, bed scènes met haar deelname nog steeds dorpels om te herzien.

«Maria Antoinetta»

Film Sofia Coppola «Maria Antoinetta» Ingezet in Frankrijk aan de vooravond van de bourgeois-revolutie, wanneer vertegenwoordigers van de hoogste klasse waren bezig met de verspreiding van de staatsschatkist, de absorptie van Cakesxx en, natuurlijk, liefde. In het midden hiervan — Young Maria Antoinette uitgevoerd door Kirsten Dunst. Actrice wist niet alleen om de Dunk-tijd over te brengen, maar ook om een ​​van de meest verleidelijke scènes te spelen.

«Zoek ze»

www.tatorpsbatklubb.se/info/om-tatorps-batklubb/

Monica Bellucci manifesteert bijna elke rol. In film «Zoek ze» Ze speelde een prostituee Donna Kintano, die de belangrijkste held helpt om de samenzwering van de overheid te onthullen. In de pauzes tussen moorden, de redding van de baby, de blootstelling van ambtenaren en hun hoofdwerk van Donna erin geslaagd om seks te hebben met de held van Clywa Owen goed tijdens de shootout.

«Laatste tango in Parijs»

Zelfs onder erotische films, die precies waar zijn «Laatste tango in Parijs», Er zijn speciale schilderijen. Directeur Bernardo Bertolucci wilde zijn eigen sexy fantasie op het grote scherm laten zien. Het resultaat was een cultuurverhaal van liefde, die twee nominaties voor de prijs ontving «Oscar», Met bijna de meest beroemde beddencènes met Marlon Brando en Maria Schneider.

«Aflossing»

Na de vrijlating van de film Joe Wright «Aflossing» Het werd duidelijk dat zelfs de bibliotheek een geschikte plek voor seks kan zijn. Sensuele scène met Kira Knightley in de rol van de erfgename van een geweldige staat en James Menedows, die de zoon van de Sovjet speelde, wordt voor de helden een van de gelukkigste momenten van het leven, en voor ons — De reden om de foto te herzien. We zijn ervan overtuigd dat na het bekijken van de film je naar de boekhandel gaat met je tweede helft.

«Echte liefde»

Quentin Tarantino Verwijder niet alleen bloedige demontage, maar ook seksscènes. In film «Echte liefde», Waar hij een scenarioker maakte, gaan Christian’s Heroes Slatera en Patricia Arquette naar de bruiloftsreis in Amerika met de koffer van een cocaïne, en vergeet niet om huwstaken te vervullen. Bijvoorbeeld in de telefooncel.

«Dagboek»

Tijdens het bekijken «Dagboek van het geheugen» Het goot zoveel tranen dat, het lijkt erop dat ze het zwembad kunnen vullen. Maar zelfs het grootste liefdesverhaal kan nauwelijks doen zonder een goed bed. Een voorbeeld van Noah en de Ellie, die Ryan Gosling en Rachel Makadams speelden, bevestigt opnieuw dat scheiding nuttig kan zijn.

«Vuile dansen»

Sinds de vrijlating van de film «Vuile dansen» Het is meer dan 30 jaar oud, maar we blijven het herzien, hangend op prachtige beddencènes met Patrick Swayze en zijn partner Jennifer Gray. Misschien kunnen deze scènes vandaag onschuldig lijken, maar voor veel tieners van het einde van de jaren 80 waren ze buitengewoon spannend.

«Meneer en mevrouw Smith»

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn niet samengekomen, maar de fans van het paar kunnen altijd de spionichter herzien «Meneer en mevrouw Smith», Tijdens het filmen waarvan de acteurs begonnen te ontmoeten. In die tijd was Pitt getrouwd met Jennifer Aniston, maar om te resistente charme Jolie kon zelfs niet eens de meest voorbeeldige familie man. Wat is de scène waarin Heroes Jolie en Pitt hartstochtelijk de liefde bedrijven na een snelle ruzie! Chemie tussen acteurs voelt zich zelfs door het scherm.

«Onomkeerbaarheid»

Schilderen «Onomkeerbaarheid» Geregisseerd door Gaspara NAE wordt beschouwd als een van de meest wrede en dubbelzinnige films in de geschiedenis van de bioscoop. Maar het is zeker een lint waard om tenminste te zien omwille van een sensuele nachtkastje met de deelname van Monica Bellucci en Wenzan Kassel. Op het moment van filmen waren de acteurs getrouwd, dus de passie waarmee ze de liefde bedrijven niet langer was.

Film «Schaamte» Praat over een enkele inwoner van New York in de uitvoering van Michael Fassbander, die lijdt aan het onvermogen om zijn seksleven te beheersen. Op de foto zijn we veel openstaande scènes, maar vooral herinneren we ons die de held van Fassbander seks heeft in een hotelkamer met panoramische ramen. Chique look, scherp gevoel — wat kan beter zijn?

«Het basisinstinct»

Onze lijst met de heetste seksscènes van feature-films zou onvolledig zijn

zonder «Basic Instincta» Paul Verkhovena, die erin geslaagd is om een ​​klassieker te worden van erotische thriller. In bedscènes werden Sharon Stone en Michael Douglas gefilmd zonder de deelname van doubles. Soms werden ze vijf dagen gefilmd, dus moesten de acteurs vrij zweet zijn in de letterlijke zin van het woord. Maar Verkhovnev had niet moeilijk: de directeur herdefinieerde de afbeelding 14 keer voordat het mag huren.

«Het leven van Adel»

Hoofdwinnaar van het Filmfestival van Cannes, Melodrama «Het leven van Adel» vertelt de aanrakende geschiedenis van liefde en groeien. Deze foto werd herinnerd door het publiek een lang nachtkastje, waarin Heranges van Hera’s Seide en Adel excopulos de liefde bedrijven. Waar, in het leven was alles niet zo mooi, zoals op het scherm: later gaf de actrices toe dat het fotograferen van seksscènes uitputtend was en uiteindelijk slechts een klein deel van wat is neergeschoten in de film.

«Zwarte zwaan»

Een andere populaire seksscène met de deelname van twee meisjes versierd Darrena Darrena Aronofsky «Zwarte zwaan». Volgens geruchten was het Natalie Portman die de regisseur voorstelde deze scène toe te voegen. En niet verloren — Haar tandem met schattige Kunis bleek erg heet te zijn.

«365 dagen»

Erotische film «365 dagen», die de Poolse versie wordt genoemd «50 tinten grijs», vol met liever Frank bed scènes voor elke smaak. De hoofdrol werd uitgevoerd door Anna-Maria Sellotskaya.

«Ik maakte me zorgen over het grote aantal openhartige scènes en kon me niet voorstellen dat ik kon uitkleden aan een onbekende man, — Vertelde actrice. — Sex scènes staal voor mij die jezelf overwint, schaamte en angst. Het was een enorme uitdaging. Bovendien is dit mijn debuut in de film. Op de site hebben we alle honderd aangelegd. Soms was de schietpartij gedoofd: ik herinner me een scène van seks die we bijna 14 uur schoten».

«Pianist»

Drama «Pianist» Geregisseerd door Michael Hahek ontving vele prestigieuze filmachters, waaronder drie prijzen van het Cannes-festival en «Cesar». De film vertelt het moeilijke verhaal van pianisten en professoren van het Servatorium van Wenen uitgevoerd door Brilliant Isabelle Yupper. De tragedie van de innerlijke wereld van de heldin, die het hele leven doorbracht onder de strakke zorg van de moeder, onthult de kijker wanneer een jonge student Walter verliefd is op haar. De pianist bleef bestaan, de pianist weet hoe te reageren op de aandacht van Walter en nodigt hem uit om zijn verborgen sadomasohistische fantasieën uit te voeren.

«Brutale games»

Film «Brutale games» Geschoten op basis van de klassieke roman Skoderlo de Laklo «Gevaarlijke banden». Vanuit Frankrijk van de overleden XVIII eeuw werd de actie overgebracht naar moderne New York, waar samenvattende broer en zus Sebastian Valmont en Catherine-geld pikant zijn. Er zijn veel beddencènes in de film, maar de meest gedenkwaardige (niet tellen van de kus van heldin Sarah Michel Gellar en Selma Blair) werd de scène van sekshelden Reese Witherspoon en Ryan Philipp. Op de set tussen hen brak een roman uit die moeilijk niet in het frame is opgemerkt.

«Nymfomane»

Op de foto «Nymfomane» Director Lars Von Treier vertelt het verhaal van het geslacht van de geobsedeerde vrouw sinds de kindertijd die zij begreep — nymfomane. Zijn openhartige geschiedenis van de Heroine Charlotte Genssburg en Stacy Martin zullen een willekeurige kennis zien die haar op straat vond. In de film is veel openhartige scènes voor de meest onderscheidende smaak, maar het idee van de foto is het noodzakelijke ingrediënt van goede seks — dit is liefde.

«Watervorm»

Prijs triomfantelijk «Oscar» 2018, schilderij Guillermo del Toro «Watervorm» vertelt de aanrakende geschiedenis van liefde mysterieuze amfibieën en doof en-domme schonere elaipe. Het publiek herinnerde zich de scène waarin de helden liefde maakten in de badkamer: iemand deze seksscène leek vreemd, maar de meeste kijkers vonden haar sensueel en mooi. Toch is liefde anders.

«Negen en een halve weken»

«Negen en een halve weken» leidt terecht de ratings van de meest erotische films in de geschiedenis van de bioscoop. John en Elizabeth uitgevoerd door Mickey Rouris en Kim Bacyer beginnen een ongelooflijke liefdesspel en vergeet de rest van de wereld enkele weken. Ze proberen een verscheidenheid aan sexy games, waaronder een aflevering waarin Johannes op het lichaam Elizabeth Ice doorbrengt, haar ogen heeft aangemoedigd, een aflevering waarin het paar seks heeft op de trap, en, natuurlijk, striptease Elizabeth onder het nummer Je kunt je hoed achterlaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *