Galaxy India Logistics

Categories
! Geen categorie

Seks tijdens zwangerschap 9 van zijn vergrendelde zorgen

Seks tijdens de

zwangerschap: 9 van zijn veiligheidswoningen

Alle negen maanden terwijl je een kind groeit, verandert de regels voortdurend. Je misselijkheid, zwakte en andere symptomen beïnvloeden alles. Zelfs seksuele energie verandert! En met de groei van de buik en verander de sfeerverandering en de lijst met poses. Seks wordt minder spontane, vaker nodig kussens. Moet je erectiepil cialis kopen hand houden op de pulswijziging!

2. “Het zal het kind niet schaden?”

Niemand herinnert zich de tijd dat hij in de baarmoeder van de moeder was, maar sommige lijkt erop dat al deze bewegingen, uncrow en ritmes een grote indruk kunnen maken op het kind, en hij zal geboren worden met ongebruikelijke verslavingen. Natuurlijk is het dat niet.

3. “Nu was ik precies aangeraakt!”

Het is onmogelijk! Het kind is enigszins hoger en verder

wordt de ingang ervan betrouwbaar gesloten. En toch, de irrationele angst dat hij de placenta of iets anders brak, komt sommigen niet uit het hoofd.

4. “Ik kan het kind breken, het kan niet zo beschermd zijn”

Kan zijn. Amniotische vloeistof beschermt het kind tegen verwondingen en schokken. De vraag rijst, waarom wordt het niet geïnjecteerd in de treinen en vliegtuigen om mensen te redden bij het volgen van. Maar het is ook!

5. “Ik denk constant aan het kind”

Het idee van seks – als met een kind – maakt veel mensen bang. Maar dan rijdt de passie schrik, en ze houden op met deze onzin na te denken.

6. “Oh, ik denk opnieuw aan hem”

Nu komt een orgasme naar de agenda, die hij moest krijgen terwijl hij weer reageerde niet op het alarm.

7. “We moeten ons concentreren op haar borst”

En het is goed! Schoonmaken van bewustzijn en lichte meditatie – wat zal helpen terugkeren naar het proces.

acht. “Het kind runde me!”

Dit gebeurt, vooral in de late zwangerschap. Toekomstige vaders zien het vaak als een hint op wat ze verkeerd doen, hoewel er in feite absoluut geen verband is tussen seks en schoppen van binnenuit.

9. “Laten we morgen proberen”

Jullie proberen allebei snel een orgasme te krijgen om niet te denken hoe arme croches daar voelen, geperst tussen je buik. Het is stom en zinloos, geniet van seks en rijd onaangename gedachten weg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *