Galaxy India Logistics

Categories
! Geen categorie

Dan de communicatiesregels met het meisje verschillen van de communicatieregels met een ander

Tijden veranderen, de grenzen tussen de vloeren zijn gewist: meisjes scheren met naakte en versleten sneakers, en vrienden bestellen wortel-selderij smoothies voor het ontbijt. Maar tegelijkertijd blijven sommige dingen ongewijzigd.

Bijvoorbeeld het verschil in de regels van het hanteren van vrienden en vrouwen meisjes. Werk deze verschillen in het geheugen bij, vertrouwd met onze tafel.

PRATEN «IK HOU VAN JOU»

Meisje kan zijn
Ja natuurlijk. En op elk moment en voor elke gelegenheid. Dit is een universeel antwoord helemaal op elke vrouwelijke vraag: «Ik heb deze snelkookpan?», «Waar ben je een kat?», «Wat denk je van de preventie van late cryptorchisme?» en T.D.

Vriend kan dat niet
Zelfs op sterfte in de ruimte, nadat je een haai en bandieten hebt neergeschoten. Maar je kunt zijn vuist in de schouder doden en zeggen: «Je houdt vast, oud».

Het vertellen van grappige en leerzame verhalen van je rijke seksuele praktijk

Het meisje is beter niet waard
Oh ja, ze zal lachen, om te neuken en grote ogen op de juiste plaatsen te maken. Maar met een kans van 99 procent in een niet het meest uitstekende moment zal zo’n verhaal zijwaarts naar je toe komen, en je zult moeten neuken en grote ogen maken als je slipper zult fokken, al je zonden tillen voordat het vrouwtje binnenkomt Algemeen en uw vriendin in het bijzonder. En in elk geval, na dergelijke openbaringen, zullen uw telefoons en rekeningen niet langer met een vergrootglas, maar met een microscoop.

Vriend kan zijn
Natuurlijk zijn er uiterst ascetische en zeer overeengekomen vrienden (sommige van hen zijn zelfs gevangen door een pauselijk land) die niet zal komen genieten, het hebben van de hele waarheid gehoord dat je met die mulato en de stofzuiger had. Maar dit zijn hun problemen, en niet de jouwe: ongeschreven codes van mannelijke vriendschap Uw verhaal is niet overtreden. Er is één uitzondering: Wives. Hier om intimiteit te vertellen over vrouwen — niet cool.

Veeg de nek schoon als je van een fles drinkt

Het meisje is beter niet nodig
Wat is er, je moet regelmatig veel meer intieme mixen van vloeistoffen doen. Al je microben zijn al lang de beste vrienden en de dichtstbijzijnde familieleden. Dus je ijverige observatie van hygiënische regels die het kan waarnemen als symbolische gerechten en opgeblazen. Hier kan ze alles wissen, ze is nog steeds een meisje.

Vriend is noodzakelijk
Zelfs als jullie allebei zijn, weet het met BOFAK, het perfect kennen dat de huls, de huls voor de nek, de lokale sanitaire en hygiënische situatie niet verbeterde, en misschien zelfs iets meegenomen — Nieuw en interessant. Maar Saliva-vrienden moeten niet uitwisselen. Hier is bloed — kan.

Vraag of je een nieuw kapsel of shirt hebt

Meisje kan zijn
Als, natuurlijk, tijd hebben. De meisjes zullen meestal niet vertragen met opmerkingen met betrekking tot eventuele wijzigingen in uw uiterlijk en besteden snel een kritische analyse.

Een vriend is niet de moeite waard
Hier kan hij u informeren dat u in de nieuwe afbeelding bent gesmeerd op gedeelde egel in een sundress. Maar het is niet nodig om deze complimenten eruit te persen. Je vraagt ​​hem nog steeds of het hem lijkt dat je kleuroog verliest tegen deze stropdas.

Maak een grappig de vuist op de schouder of imiteer de strijd tegen de vastgelegt

Het meisje is niet nodig
Nee, vecht en knoeien met een meisje dat je kunt. Maar het initiatief moet hier altijd worden gemanifesteerd — In die vijf minuten per maand wanneer ze niets pijn doet, zijn er geen tegenwoordig en wordt ze niet bedroefd door een dwaas te schrijven «Facebook». Als je naar haar klimt met je dubbele nelsons in een andere vijf minuten, wordt het als huiselijk geweld beschouwd. En in het ergste geval niet alleen, maar ook door de rechterlijke macht.

Vriend is toegestaan
Let er eerst op of hij zich ook met u gedraagt. Als, rommelende in het geheugen, zul je niet in staat zijn om een ​​vriendelijk katoen op de rug te onthouden en niet een enkel geval wanneer hij je hoofd in de oksel voldeed, dat is, goede reden om te geloven dat hij niet zo’n manier leuk vindt communiceren en tolereert hem alleen. Terwijl tolereren.

Hallo met de hand of geef «VIJF»

Het meisje is niet nodig
Zelfs de meest gezeten gevechtsvriendin wil niet dat je haar behandelt als een van je vrienden. Kus of glimlach — Dit is het minimum aan romantiek dat je moet uitgeven bij het ontmoeten van haar.

Vriend kan en soms nodig hebben
Als we niet alleen wij willen, maar ons onderbewustzijn beschouwde ons leden van één kudde, we moeten soms fysieke contacten uitvoeren met deze vertegenwoordiger van de soort homo sapiens, waardoor https://www.feriperi.com/methoden-om-met-een-tegenstander-om-te-gaan/ ze barrières en persoonlijke grenzen vernietigen. Gelukkig hoef je hiervoor niet het dichtst in de buurt van Spartans te gaan — Gewoon gewoon handen wisselen, of zelfs ingetrokken mannelijke knuffels tijdens een vergadering.

Lof en praten complimenten

Meisje is noodzakelijk
Elke vriendin is absoluut noodzakelijk om regelmatig te luisteren naar wat het mooi is, slim, bescheiden, alle fading, unieke en alle andere parameters zijn geweldig. Zonder deze replica’s worden de meisjes verveeld en verveeld.

Geen vriend
Jij bent vrienden, wat betekent dat ze eigenlijk gelijk zijn. Je lof zal hij als vleierij van onderen of goedkeuring van boven waarnemen. Zowel tussen gelijke looks niet erg goed. Maximaal dat u zich kunt veroorloven, is korte respectvolle replica’s in stijl «Koel!», «Goed gedaan!» en «Geweldig je scheurt hem! Rustig liggen, ik zal een ambulance noemen».

Giet elkaar

Het meisje is onmogelijk
Natuurlijk, soms kan je. Voorzichtig, ongelooflijk geestig en oog in het oog. Maar het is beter om te onthouden. En in het openbaar is het volledig uitgesloten: u kunt u zich niet voorstellen hoe pijnlijk veel dames op dergelijke reageren «bedrog». (Als je ongelooflijk gelukkig bent en je meisje in staat is om een ​​goede grap te evalueren, zelfs als deze grap daar gaat en hier de tractor volgens haar trots, dan won je de loterij met een kans op een miljoen. Cheni!)

Vriend kan zijn
Op voorwaarde dat hij ook van deze verbale duiken houdt, blijft het niet in schulden en lacht op uw meest succesvolle tassen op het adres ervan. Als je alleen een grapje bent, en hij spreekt met moe zucht «Ja, het is heel grappig», Dan is hij misschien niet zo leuk zoals jij.

Voer Frank gesprekken uit over je ervaringen

Meisje nodig
Dames — Ideale specialisten in de fijne kneepjes van relaties, op de nuances van de zintuigen en de constructie van de samenlevingsmodellen. Zodra deze vaardigheden geholpen hun prehistorische grootmoeders naar de ere-positie in te nemen in hun stam of, indien deze aan de macht van iemand anders, om zichzelf geassocieerd kameraden vinden en gelijkgestemden. Maar je prehistorische grootvader had een plaats onder de zon in de zon, hij nam de plaats niet onder de zon, in de gevangenschap van de grootvaders, ze deden niet lang, omdat er geen zin had van slaven, maar ook blijf in de groep van een onbetrouwbare jager van vijandelijke herkomst — Dit is een zekere manier om je familie naar de duisternis van evolutionaire onzin te sturen. Als gevolg hiervan houden vrouwen van praten over gevoelens, en mannen weten vaak niet hoe ze moeten uitleggen waarom ze het derde uur van de muur vechten en dat ze zo verdrietig zijn.

Een vriend kan maar zorgvuldig zijn
Open mijn ziel naar een vriend, we geven eigenlijk de voorkeur aan een dronken vorm. Maar in nuchter, je kunt praten over wat je geeft. Als ik me erg bezorgd ben. Maar waarschijnlijk zullen jullie allebei ongemakkelijk zijn, dus dergelijke gesprekken zijn beter om heel, zeer zelden te leiden.

Geld opnemen

Het meisje is beter niet nodig
Nee, alles is prima. Je bent volwassenen, beschaafde, onafhankelijke mensen, niemand als iemand, en deze vijfduizend het terugkeert naar de afgesproken periode. Maar je zult naïef zijn als je ze terug neemt. Aanbiedingen van mannen Onze dames zijn gewend om honderdduizenden jaren te krijgen, en geen feminisme streelt aan haar bewustzijn van het gevoel dat u zou kunnen zijn en niet zo nauwkeurig bij het berekenen van het. Aan de andere kant, bespaar op de ring en bruiloftsuitgaven in de toekomst. Dus geef haar geld zonder terugkeer, of koppel de armoede en het gebrek aan kleine dingen met jou los.

Vriend nodig
Het gezegde dat, met het lezen van geld aan vrienden, we riskeren verliezen en die en anderen voor altijd, erg populair, maar gelukkig, vrij zelden geactiveerd. Wie zou op een moeilijk moment naar de omzet moeten komen, zoals een vriend? WAAR, als deze moeilijke notulen te veel gebeurt, en het rendement van fondsen op de een of andere manier wordt uitgesteld en vertraagd, dan heeft u misschien geen geluk in termen van zeggen en voor u is het een onaangename realiteit geworden.

Roddels over gewone vrienden

Meisje nodig
Voor een meisje is de analyse van vluchten van je vrienden niet alleen een prachtig trainingsmateriaal voor het bouwen van je eigen perfecte harmonieuze leven. Dit is ook een manier om sympathie en interesse in te drukken, zelfs als in dit belang, de vernieuwing en de no-way worden uitgegleden­Rhenium. Haar bezorgt het lot van haar vrienden, dus wil ze over hen praten.

Vriend netjes
Evolutionair Wij zijn nog steeds leden van gevechtsbroederschappen — Dit is

een gevoel van elleboog, vertrouwen en loyaliteit. Daarom vernietigen we door de nadelen of veroordeling van een gemeenschappelijke vriend, het vertrouwen te vernietigen en met wie we praten. Maar als de ontbrekende vriend de pretzel echt borduurt, en je hier verzameld hebt om te bespreken wat ermee moet doen, goedkeuring «Valerik verhuisde volledig naar de diepte» Het zal heel geschikt zijn.

Duiden op fouten

Meisje, risico
Ze bakte een taart, wat vergelijkbaar is met het resultaat van de bijeenkomst van het vrouwelijke slagschip met een asfaltrol? Hij leerde het nummer en zingt haar, niet in een briefje vallen? Gelooft in horoscopen en vreselijke GGO? Voordat je de wereld in haar gezicht beter begint te doen, stel jezelf een vraag: je hebt dit meisje in het algemeen echt nodig? Als het antwoord positief is, is het beter om te zeggen, en de cake met het lied is zelfs geprezen met behulp van de bijvoeglijke naamwoorden «origineel», «interessant» en «creatief». Je zult niet geloven, maar vrouwen houden niet van niet-verpletterde tips en niet­Relevante kritiek (Hint: Ongepaste kritiek — het is elke criticus). En nee, ze zal de strijd tegen haar fouten niet dankbaar zijn. Vrouwen wachten op ons niet masterclasses, maar ondersteuning en goedkeuring, en 24 uur per dag.

Vriend kan zijn
Het maakt niet uit hoeveel vrouwen aannemen dat ze geen leugens in de relatie tolereren, de relatie tussen mannen per definitie is eerlijk. We zijn meestal dankbaar voor verklarende tips en fout-instructies — In de sportschool, op het werk of op de controle in de wiskunde. Als we niet konden luisteren naar het luisteren naar de signalen van de kerel, zouden we nog steeds in handen worden.

Dynamy vanwege belangrijke gevallen

Het meisje is onmogelijk
Ik zei dat je zou komen, en ik belde je niet eens terug? Beloofd om op vakantie te zijn, en de hele nacht de hele nacht branden? Zwoer, die trouwen, en nu liggen ze in het graf en spit wilde de bestelde cake? Er is geen vergevingsgezind voor jou! Opgraven en komen.

Een vriend is soms mogelijk
We beschouwen het per definitie dat als een vriend niet kwam, dan betekent het dat ik dat niet kon. Je kunt het niet eens vragen, wil — Hij zal zichzelf vertellen. Maar als een vriend zo al te vaak gaat, laat hem dan niet verbaasd zijn dat het ticket niet op start ging en het bier niet nam.

Houd de relatie

Meisje mulior
Na maand, dagelijkse gesprekken voor «Skype» verander in een vervelende verplichte. In twee maanden zullen je lichamen de geurkaart van elkaar vergeten. Zes maanden later zal alles herinnerd worden zoals in de mist. En wanneer van deze mist een nieuwe niet-geïdentificeerde, maar een mooi voorwerp zal ontmoeten, zal de kans op het behoud van loyaliteit een beetje zijn. Het is een half jaar onthouding! (Nee, als u bijvoorbeeld de polarist bent, en zij in de gevangenis zit en in het wild, wacht u op twaalf gewone kinderen, dan stijgen de kans op succes snel, behalve een aantal grappige afleveringen met pinguïns.)

Vriend kan zijn
De oude vriend, met wie hij niet vele jaren had gezien, zou volgens de code van mannelijke vriendschap zonder ondervraging haar beschutting, diner en een opblaasbare boot moeten bieden, wanneer je ‘s nachts op zijn hoofd valt. Als het natuurlijk een vriend is, en niet alleen een vertrouwde.

Ruzie

Meisje kan zijn
Je bent zo dichtbij en open voor elkaar die je kunt veroorloven die gloed van passies die onmogelijk zijn in een andere relatie. Er zijn koppels, regelmatig breken de huizen voor twee dozijn mensen en vloeken elkaar met woorden, waaruit alle demonen van de hel groen zijn en de oren met staarten koken, maar toch leven deze ziel in de ziel. Nog steeds, ze hebben tenslotte zo’n luxe manier om problemen op te lossen, zoals een snelle bemiddelingsseks. Omwille van het soms gebeurt dit alles.

Heb geen vriend nodig
Als de grappen naar de zijkant gingen en jij met serieuze personen met elkaar prettige en aanstootgevende dingen spreekt, kan het heel goed zijn dat ergens in de buurt van de vloer in vreselijke krampen je vriendschap sterven. De ernstigste verwijten moeten in de juiste vorm woeden. Vriendelijk kan zonder hem worden achtergelaten.

Breek dingen en vergoedt schade niet

Meisje kan zijn
Koop haar niet precies dezelfde vloerlamp in plaats van die je toevallig bent gebeurd, met een stripterator op de bachelorette-partij. Ten eerste zal het niet precies hetzelfde zijn, maar in een domme strip; Ten tweede zal uw hete aanvraag voor vergeving voldoende zijn. En je kunt nog steeds een arme man met een tape houden. Als het meisje opmerkt dat je de schade aan haar nauwgezet terugbetaalt, is het waarschijnlijk om een ​​dergelijke boekhoudbenadering van je relatie te embarken. (Hier als je haar op hun plaats geeft «Ferrari», Het zal het waarderen.)

Vriend kan dat niet
Als je zijn auto hebt gebroken, dan geef je haar. Als je zijn bier dronk, breng dan nieuw. Als je zijn portefeuille hebt verbrand en de vinylrecords verpletterd, ben je op zoek naar en het vinden van dezelfde of compensatie voor schade. Als deze regel door beide deelnemers wordt voldaan, stroomt de vriendschap gemakkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *